website - vitaliteit tip - blauw - 14.jpg

 

Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?

Wat moet ik tijdens de late dienst eten? Kan ik wel of niet een snack nemen in de laatste twee uren van mijn nachtdienst? Als ik uit mijn nachtdienst kom, eet ik dan warm of ontbijt ik mee met het gezin?

 

receptenboek onregelmatigedienst

Lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn

Het receptenboek ‘Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?’ dient als handvat en richtlijn voor diegene die in de onregelmatige dienst werkt. Gebruik de dingen die je voorhanden hebt, op veel plaatsen is een koelkast en magnetron aanwezig waar je eenvoudig je eten kunt koelen en opwarmen. Zo kun je ook op het werk genieten van de overheerlijke smaak van de gerechten die je aan de hand van het receptenboek thuis hebt gemaakt.

 

Samenwerking

Het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum is de samenwerking aangegaan met sterrenchef en foodcoach Baltasar Tieskens. Als gepassioneerd chef-kok maakte Baltasar in twee jaar tijd zijn droom waar en ontving met zijn innovatieve kookstijl voor zijn dertigste een Michelinster, een prestigieuze prijs voor restaurants. Sinds 2012 is Baltasar voor zichzelf begonnen als foodcoach en cullinair consultant.

 

Makkelijk mee te nemen

De kracht van ons als Duurzaam Inzetbaarheid Centrum is dat je de praktische tips direct thuis kunt toepassen. Wij hebben gekeken naar de werknemer in de nachtdienst in verschillende branches zoals productie, zorg, transport, horeca, industrie en beveiliging. Geen duur servies maar gewoon zoals het is, gerechten die je mee kan nemen in de broodtrommel of in een plasticzakje. 

 

Waar te koop?

Het receptenboek ‘Wat eet jij tijdens de onregelmatige dienst?’ is te koop bij Food & Oil te Deventer (Grote Overstraat 63) of bestel een exemplaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnenkort kunt u het boek ook bestellen via www.bol.com.

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer