website - vitaliteit tip - blauw - 18.jpg

Een uniek initiatief waarbij de kracht van werkgever en werknemer samen komen met wetenschap en beleidsontwikkeling. Duurzame Inzetbaarheid is een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Optimaal inzetbare medewerkers leveren goede arbeidsprestaties, zijn gezond, gemotiveerd, competent en hebben een goede werkprivé balans. Deze visie wordt door de partners van het Nationaal Inzetbaarheidsplan uitgedragen, zo ook door het Vitaliteit Centrum. In samenwerking met TNO worden de effecten van de dienstverlening via wetenschappelijk onderzoek getoetst.

Het Nationaal inzetbaarheidsplan ter verbetering van de duurzame inzetbaarheid is een initiatief van o.a. Stichting Kroon op het werk. Het Vitaliteit Centrum is participant van het Nationaal Inzetbaarheidsplan en heeft een samenwerkingsverband met Stichting Kroon op het werk.

omni-mobilae-training-logo-dark-web

Omni Mobilae maatwerk op het gebied van beleving!
Die beleving mag je zien in de ruimste zin van het woord. Werkelijk beleven en meegetrokken worden in andere sferen en belevenissen. Daar is waar Omni Mobilae voor staat. Omni Mobilae beschikt over een bos vol met mooie buitensport activiteiten waarin iedereen zich kan vinden. De activiteiten gaan van heel actief tot recreatief, in teamverband maar soms ook competitief. Een aanvullende samenwerking met het Vitaliteit Centrum waarbij je letterlijk en figuurlijk in beweging komt.

 

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is met meer dan 1.000 leden de op één na grootste MKB vereniging van Nederland. Naast de centrale doelstellingen van collectieve inkoop, marketing, netwerkbijeenkomsten en personeelsvoordelen is één van de focuspunten het vitaliseren van diens leden. Vitaliteit brengt de focus van MKB Deventer en het Vitaliteit Centrum samen.

Het Vitaliteit Centrum heeft een nauwe samenwerking met regionale Fysiotherapeuten praktijken. In Deventer werken wij samen met fysiotherapeuten praktijk Fysiodé. In het kader van de Deventer Ondernemers Challenge 2012 nam Fysiodé de HRV-metingen (Meting van de Hart Ritme Variabiliteit) waar.

In samenwerking met het Vitaliteit Centrum heeft Rianne Swijtink onderzoek uitgevoerd naar bevlogenheid op de werkvloer. Onderdeel van het onderzoek is de Duurzame Inzetbaarheid indeX (DIX). Het onderzoek leverde verrassende reslutaten op en bevestigen dat bevlogenheid rendement oplevert voor de organisatie.

Doelgericht en bevlogen is kenmerkend voor Rianne. Afgestudeerd in Bachelor Communicatie management en Arbeid & Organisatie psychologie aan de Universiteit van Twente. 

Het Vitaliteit Centrum werkt uitsluitend samen met gespecialiseerde partners. Een kennispartner is het Mentally Fit Institute, waar al twintig jaar lang wetenschappelijke topsport programma's worden ontwikkeld. Deze programma's worden in samenwerking met Het Vitaliteit Centrum doorontwikkeld voor (non) profit organisaties.

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer