website - vitaliteit tip - blauw - 16.jpg

Van werkgevers wordt verwacht meer te bieden aan de medewerkers dan alleen een abonnement op de sportschool. Wij bieden u en uw medewerkers daarom programma's voor het vinden van een goede energiebalans. Onze programma’s draaien niet om het managen van tijd, maar om het managen van uw energieniveau. Dit is de sleutel tot succes in zowel de topsport, het bedrijfsleven als het privéleven.

Vitaliteit is één van de voorwaarden voor een duurzame inzetbaarheid van mensen. Binnen onze werkwijze op gebied van duurzame inzetbaarheid stellen wij vier pijlers van implementatie centraal:

  • motivatie en betrokkenheid
  • vakkennis en vaardigheden
  • gezondheid en energie
  • werk-privé balans

Het thema vitaliteit valt vooral binnen de derde pijler, maar speelt ook indirecte rol bij de overige pijlers.


Aanpak
Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek vanuit de topsport. Wij werken vanuit een positieve visie, doelgericht en alles wat wij doen is praktisch toepasbaar. Onze programma's worden op maat gemaakt en afgestemd op iedere organisatie en branche. Uw medewerkers staat in onze aanpak centraal, zij zijn uw belangrijkste bedrijfskapitaal. Door onze praktisch uitvoerbare maatwerkprogramma’s, trainingen en producten motiveren wij u en uw medewerkers. Het doel is om uw op een juiste manier te begeleiden bij de concretisering en uitvoering van uw doelstellingen. Ons streven is om uw organisatie en medewerkers vitalere te maken. Vitaliteit is haalbaar voor iedereen en in elke organisatie.

 

 

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer