website - vitaliteit tip - blauw - 6.jpg

 

Open staan voor nieuwe dingen

Sinds de Deventer Ondernemers Challenge 2012 eet ik een stuk gezonder dan daarvoor, drink ik amper koffie en heel veel water, voor de Challenge was dat andersom. Daarnaast ben ik begonnen met een cursus Chineese bewegingsleer, hoewel ik daarvoor helemaal niet open stond voor dat soort dingen.

 

Hoofdpijn is verleden tijd

Het allerbelangrijkste wat de Challenge mij gebracht heeft is, dat ik geen migraine meer heb. Mijn eerste balansmeting was vrij laag, daar baalde ik van. Ik ben toen op advies van een buurvrouw naar een acupuncturist gegaan en met succes. Inmiddels heb ik al vijf maanden geen migraine en neem ook helemaal geen medicijnen meer. Daar ben ik super blij mee! Een hele verbetering!

 

Het leeft nog steeds

Van de week met collega's afgesproken dat we ons tussen-de-middag-loopje weer op gaan pakken. Dit was een van onze teamactiviteiten, een wekelijkse wandeling met collega's. Met iedere keer een andere route en activiteiten zoals: de beklimming van de Lebuinustoren met de hele afdeling en een middag kunst schilderen. Een leuke manier om meer energie op te doen en je collega's te leren kennen. Na de zomermaanden was dat er een beetje bij ingeschoten, maar nu keert het geregelde leven weer terug. En we missen het ook! We hebben het nog vaak over het Vitaliteitsprogramma op het werk. Het leeft nog steeds, hoor!

 

Marike de Bakker, Gemeente Deventer

 

 

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer