website - vitaliteit tip - blauw - 17.jpg

 

Wij weten allemaal dat het werken in wisseldiensten of ploegendiensten risico's met zich mee brengt. Onderzoeksresultaten: een te kort aan slaap leidt tot een verstoorde bioritme; vrouwen hebben aanzienlijk een verhoogde kans op borstkanker; verstoord sociaal gezinsleven; ongunstige effecten op de gemoedstoestand; chronische effecten op mentale en fysieke welzijn, zoals verminderde concentratie, darmstoornissen, chronische vermoeidheid, verhoogd cholesterol en andere gerelateerde aandoeningen en veiligheid risico's.

 

Werken aan uw vitaliteit, hoe?

Een vitaal programma waarbij u leert hoe u effectief energie kunt inzetten. Zodat u na het werk energie over houdt voor leuke dingen. Speciaal voor u als medewerker is deze Vitaliteit Route Wisseldiensten specifiek op uw werkzaamheden afgestemd.

 

 

Vitaliteit Route: Ploegendienst in beeld

Trainingen

De trainingen Wisseldienst en Slapen, Wisseldienst en Voeding, Wisseldienst en Bewegen/Stress en sociale omgeving duren zo'n vijf kwartier per training. Het minimaal aantal deelnemers is 10 personen. Tijdens de trainingen ontvangt u direct veel praktische tips. Aan het einde van het programma bent u gegarandeerd vitaler dan ooit tevoren, door:

 

  • de praktische en toepasbare tips over slapen, stress en voeding
  • optimaal gebruik te maken van de hormonen die jou een kwalitatieve slaap bezorgen
  • het aanbrengen van structuur in uw slaap en eetpatroon
  • bewust zijn van de gevolgen van stress en hoe hiermee om te gaan
  • voeding en de vertaling als energiebron
  • de uitdaging die de Vitaliteit Route jouw biedt
  • samen met collega's werken aan een verbeterde vitaliteit

 

Aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek vanuit de topsport, vanuit een positieve visie, doelgericht en praktisch toepasbaar. Dit is terug te vinden in onze diensten en duurzame programma's. Klaar voor de eerste fysieke stap? Wij kijken uit naar een vitale samenwerking!

 

Aanmelden, inschrijven en informatie vul het contactformulier in klik hier.

 

 

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer