website - vitaliteit tip - blauw - 15.jpg

 

Duurzame topprestaties

Gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek in de topsport is door Koen Gonnissen en Alain Goudsmet het boek: "De Bedrijfsatleet" geschreven. Hierin vertalen zij de uitkomsten van dit onderzoek naar praktische tips om daarmee de effectiviteit van uw dagelijkse prestaties te verbeteren. Prof. dr. Theo Compernolle maakt de vertaling van stress als vriend en vijand, vitaal stressmanagement op het werk en in het gezin. Deze literatuur vormt o.a. de basis voor de vitaliteit route energie management. Een programma, waarmee u de basis legt voor duurzame topprestaties van vandaag en morgen. 

 

Is dit een soort fitnessprogramma?

Nee, juist niet. Het is een compleet programma met wetenschappelijke metingen, coaching, trainingen en zonder directe fysieke inspanning. Er wordt gewerkt aan uw vitaliteit wat zal leiden tot meer efficiëntie, een hoger energieniveau en meer productiviteit voor u en uw bedrijf. In de topsport gaat het altijd om de prestatie, dit over een langere periode op hoog niveau en het liefst zonder uitval. Deze vitaliteit route biedt dit. Aan het einde van de route kunt u meer uit de dag halen door:

 

 • hogere efficiëntie binnen werkbare uren
 • een meetbaar verbeterd energieniveau
 • gebruik van piekmomenten op de dag
 • sneller herstel na drukke periodes
 • stijging van de productiviteit en prestaties
 • positief aanwenden van stress

 

Vitaliteit Route in beeld

Resultaten

Aan het einde van het programma bent u gegarandeerd vitaler dan ooit tevoren, door:

 1. het aanbrengen van structuur in uw eet- en slaappatroon
 2. u maatwerk tips te geven op gebied van slaap, stress en voeding
 3. optimaal gebruik te maken van de hormonen die u een kwalitatieve slaap bezorgen
 4. bewustwording van de gevolgen van druk/stress en hoe hiermee om te gaan
 5. voeding en de vertaling als energiebron
 6. de uitdaging die de Vitaliteit Route u biedt
 7. dat u samen met collega's werkt aan een verbeterde vitaliteit, teambuilding

 

Inhoud

De complete Vitaliteit Route Energie Management omvat:

 

 

Toewerken naar meer vitaliteit is binnen elke drukke agenda goed haalbaar. U wordt gedurende een periode van twaalf tot zes maanden begeleid, waarin wordt toegewerkt naar optimale vitaliteit. Een kans om een gezonde, energievolle, stressvrije, maar vooral een succesvolle periode tegemoet te gaan? Dat kan!

De complete Vitaliteit Route Energie Management voor het bouwen van teamspirit in uw organisatie, energie verbetering op het gebied van energie aanwending en performance verhoging. Minimale deelname tien deelnemers, drie trainingen van vier uur per training. Wilt u een meer specifieke aanpak stemmen wij dit af op uw doel en strategie, neemt u gerust contact op!

Aanmelden, inschrijven en informatie vul het contactformulier in klik hier

 

 

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer