website - vitaliteit tip - blauw - 17.jpg

 

Welke effecten hebben de continue veranderingen in bedrijven en organisaties op medewerkers?

 

Met zijn allen zijn we inmiddels gewend geraakt aan een snel veranderende maatschappij, zowel prive als zakelijk. Vernieuwingen en innovatie zijn aan de orde van de dag, maar natuurlijk ook economisch noodzakelijk.

 

De versnellingen vragen van medewerkers een hoge flexibiliteit. De mate waarin mensen in staat zijn om te kunnen anticiperen op veranderingen verschilt enorm. Voor sommigen is elke vernieuwing in de organisatie een uitdaging; voor anderen is het een bron van onrust en weerstand. Zo leeft en werkt iemand vanuit zijn eigen persoonlijke eigenschappen en vaardigheden.

 

Vitaliteit Centrum Deventer biedt werkgevers en werknemers hiervoor een persoonlijk en innovatief programma. 'Verander Management' is ontstaan vanuit de vraag van bedrijven om ondersteuning in veranderingsprocessen. WAT gaat er veranderen? WANNEER gaat de verandering plaatsvinden? HOE gaat er veranderd worden en vooral: WIE betreft het? Belangrijke vraagstukken waarbij werkgevers zorgvuldig willen omgaan met de persoon van de medewerker. Door middel van ons programma "Verandermanagement" leren medewerkers om energiek en vitaal te kunnen blijven werken in het bedrijf of de organisatie, omdat zij zich bewust zijn geworden van hun eigen persoonlijke processen. Wij bieden hen praktische handvatten om toekomstgericht op een goede manier en met plezier te blijven functioneren.

 

Onze kracht zit in de wijze waarop we ons programma vorm geven. Hierin willen we vooral focussen op wat veranderingen met een mens doen op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. We geven in de trainingen aandacht aan groeps- interactie als ook aan persoonlijke zelfinzichten, waarbij iedere deelnemer zich gezien en gehoord voelt met betrekking tot omgaan met veranderingen. Na de trainingen wordt met iedere deelnemer een persoonlijk coachingsgesprek gehouden om de geleerde vaardigheden en handvatten uit de training in de praktijk te kunnen borgen.

 

Vanuit onze jarenlange professie, kennis en ervaring weten we dat onze missie nog steeds overeind staat:

 

Vitale mensen halen meer uit zichzelf, zijn doelgerichter, zichtbaar beter in balans en succesvoller zowel zakelijk als privé. Voor organisaties is vitaliteit van groot belang voor de continuïteit. De basis voor een duurzaam HR beleid. Resultaat, verhoogde productiviteit, betere prestaties en langdurige inzetbaarheid

 

 

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer