website - vitaliteit tip - blauw - 3.jpg

 

Energie balans
Topprestaties worden van een ieder verwacht, topsporter of geen topsporter. Een goede energiebalans is van essentieel belang. Wat kost energie en wat levert het op. Manage je energie over de dag. Zorg dat niet alles ineens is verdwenen en er geen energie overblijft voor andere dagelijkse taken en bezigheden. Wanneer precies te pieken op een dag en hoe deze in een voordeel om te zetten? Dit onderdeel maakt duidelijk hoe de piekmomenten te bepalen en hiermee de productiviteit te verhogen. Kortom creëer de ideale dag!
 
 
Trainingen
Een eenmalige training waar de deelnemers ieder een persoonlijk doel opstellen. Dit doel wordt tijdens de coaching verder uitgewerkt en praktisch toepasbaar gemaakt. Afhankelijk van de duur van het traject vinden minimaal zes coach momenten plaats. Thema’s die aansluiten bij uw organisatie:  
  
   -    Slapen en energie management
   -    Voeding een bron van energie
   -    Meer succes door stress
 
Aan het einde van het programma kunt u trots zijn op uw behaalde resultaten en bent u instaat voor de toekomst nieuwe doelstellingen zelf te realiseren.
 
 
Coachen
Persoonlijke coaching en coachen op afstand. Wij geloven in programma’s waarin we een twaalf tot zestal maanden intensief met elkaar aan de slag gaan. Na de training plannen wij twee gesprekken waarin we de theorie vertalen naar uw persoonlijke situatie. Persoonlijke tips die u verder helpen om meer energie te halen uit slapen, voeding of door effectiever met stress om te kunnen gaan. Daarnaast willen we u minimaal zes keer spreken, telefonisch of via de chat om te helpen de gemaakte keuze waar te maken.
 
 
Duurzame gedragsverandering
Ons onderscheidend vermogen is inzicht geven, bewustzijn creëren en de vertaling te maken door middel van praktische tips. Uw persoonlijke coach legt hiervoor de basis en helpt u uw persoonlijke doelen te realiseren. Dit hele proces ondersteunen wij door u gedurende twaalf tot zes maanden met artikelen, e-mails, video’s en andere materialen te blijven ondersteunen.
 
 
 
 

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer